Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Veszprém megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Veszprém megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Akadálymentes Balaton

Akadálymentes Balaton

Az Akadálymentes Balaton elnevezésű projekt keretein belül Balatonfűzfő két strandján - a Föveny Strandon, valamint a Tobruki Strandon - is létesült akadálymentes vízi bejáró, mely nem csak a kerekesszékeseknek, hanem a mozgásukban enyhén vagy közepesen korlátozottaknak, végtaghiányosságban szenvedőknek, mozgáskoordinációs zavarokkal küzdőknek, az elcsúszástól félő idős emberek számára is segítséget nyújt. Az eszköz használata során nincs szükség kezelőszemélyzetre, a mozgásában korlátozott személy egyedül is irányítani tudja a szerkezetet, ezáltal csökkentve a kiszolgáltatottság érzését.

Esterházy strand Balatonfüred

Esterházy strand Balatonfüred

Balatonfüred reformkori hangulatban megújuló fürdőtelepének egyik legszebb eleme az Esterházy strand, amely kiválóan parkosított plázsról gyönyörű tihanyi panorámával, kedvező mederkialakításával várja a nyugodt, biztonságos pihenést kedvelő fürdővendégeket.

Gyerekbarát strand | Balatonakali

Gyerekbarát strand | Balatonakali

A Balaton északi partján fekvő település, Balatonakali egy 2,7 Ha területen üzemelteti a környék egyik legszebb strandfürdőjét. A strand gyerekbarát, illetve akadálymentes szolgáltatásokkal várja vendégeit. A kisgyermekek számára külön kialakított partszakasz áll rendelkezésre, valamint homokozó és játszótér is segíti az élménydús strandolást. A szezonban minden nap 11-18 óráig zajlanak az animációs programok, és a strandkönyvtár is üzemel. A mozgássérült vendégek számára pedig egy rámpa segíti a vízbe jutást, hogy ők is élvezhessék a strandolást.

Kisfaludy Strand Balatonfüred

Kisfaludy Strand Balatonfüred

Az északi Balaton-part legnagyobb szórakoztató strandja Balatonfüred keleti részén található. Tágas, ingyenes parkolója, szolid belépőjegy árai segítik az olcsó, de igényes pihenést keresőket. Ingyenesen látogatható élménymedencékkel, sportpályákkal, főszezonban sportversenyekkel, neves művészeket felvonultató szórakoztató rendezvényeivel kiváló lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódást igénylő vendégeknek.

Nereus Strand - Balatonalmádi

Nereus Strand - Balatonalmádi

A Nereus Park Hotel családias hangulatú strandja széleskörű szolgáltatásokat kínál vendégei számára. A gyermekeket fürdőmedence csúszdával, gyermekjátszótér, homokozó, mászókák, lengőteke és sportpályák várják. 6 év alatti gyermekek részére pedig a belépés ingyenes! A Nereus Park Hotel*** 20 férőhelyes vitorlás kikötőjében pedig a hajók egy része bérelhető néhány órás sétahajózásra vagy egész napos hajókirándulásra. Korlátozott számban lehetőség van éves szinten hajó- és csónaktárolás igénybe vételére is.

Pápai Várkertfürdő

Pápai Várkertfürdő

A Várkertfürdő a város központjának közelében, a Külső-Várkertben található, a Sportcsarnok és a Petőfi Sándor Gimnázium mögötti területen, kellemes környezetet nyújtva a pihenéshez, fürdéshez, úszáshoz, az egészség megőrzéséhez. A fürdő szolgáltatásai között mind az egészség megőrzését és az aktív sportolást biztosító tevékenységi formák, mind az aktív pihenést, a regenerálódást elősegítők megtalálhatók. A lehetőségek célszerű kihasználását magasan képzett szakemberek biztosítják a kor igényeihez alkalmazkodó korszerű berendezések segítségével.

Szigeti strandfürdő Révfülöp

Szigeti strandfürdő Révfülöp

A Szigeti strand a település központjában, a vasútállomástól kb. 400 méterre, a labdarugó pálya melletti ápolt zöldterületen helyezkedik el. A strandfürdőt a múlt század elején a Fürdőegyesület építtette ki.

Tuti menü