Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Somogy megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Somogy megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Somogy megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csokonyavisonta fürdő

Csokonyavisonta fürdő

Csokonyavisontára érkező vendégeinket több szállás lehetőséggel várjuk. Szintén a Csokonyavisonta fürdő ajánlatában szerepelnek azok az apartman szobák, amik a vendégek teljes kényelmét elégítik ki. A szobákban hűtő, színes televízió és saját fürdőszoba segíti a kikapcsolódni vágyókat. A fürdőhöz közel kiskertes nyaralók bérelhetők egész éven át. A jó felszereltségű házak 2-6 fő elhelyezését biztosítják. Parkírozási lehetőség a nyaralóhoz tartozó belső udvaron

Marcali Gyógyfürdő és Szabadidő Központ

Marcali Gyógyfürdő és Szabadidő Központ

Marcali Gyógyfürdő és Szabadidő Központ A Városi Fürdő és Szabadidőközpont a város északi részén 80.000 m2-es épített parkban található. A fürdőben 50 m-es versenysportmedence, tanmedence, gyermekpancsoló, termál - és gyógymedence van. A fedett uszoda 25m -es 4 pályás, a fedettrészben is található: tanmedence és thermál vizes medence. A sportolást és szabadidő eltöltést 4 db teniszpálya, 2 db strandkézilabda és strandröplabda-pálya, valamint kosárlabda pálya szolgálja. A gyermekjátszótér a nagyméretű homokozókon kívül 18 féle épített játékelemmel van felszerelve.

Szuloki Termál- és Strandfürdő

Szuloki Termál- és Strandfürdő

A fürdő területén az egészségmegőrzés céljából fürdőzőket és a gyógyulni vágyókat termál medencék, míg az aktív pihenés híveit úszómedence várja.

Városi Fürdő Kaposvár

Városi Fürdő Kaposvár

Kellemes környezetben, korszerűen felszerelt, modern épületben fürdőzhetnek azok a vendégek, akik a Kaposvári Városi Fürdőt választják. A kaposvári fürdő egy nagy kiterjedésű, parkosított telken található. A fürdő építői minden korosztály igényeit igyekeztek szem előtt tartani a medencék kialakítása során. A gyógyulni vágyókat és az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket termálmedencék, a sportolni vágyókat úszómedencék, míg a fiatalokat gyermekmedencék várják.

Virágfürdő Kaposvár

Virágfürdő Kaposvár

Sokoldalú élményfürdőzés, szauna, gyógyfürdő és gyógyászati szolgáltatások, uszoda, strand és termálfürdő. A Virágfürdő Kaposvár a vízi élmények teljes körét kínálja kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A dél-dunántúli Somogy megye gyönyörű környezete, értékei tartalmas időtöltést tesznek lehetővé. Strand, wellness szolgáltatások, infraszauna és finn szauna, élményfürdő, gyógyfürdő, éjszakai fürdőzés, uszoda és egyéb komplex kikapcsolódási lehetőségek várják! Ismerje meg személyesen a Virágfürdő komplex szolgáltatásainak szerteágazó lehetőségeit, kiváló minőségű gyógyvizének jótékony hatását!

Tuti menü