Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Pest megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Pest megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Pest megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Leányfalui Termál- és Strandfürdő

Leányfalui Termál- és Strandfürdő

A Duna partján csodálatos zöldövezetben kialakított fürdő legfőbb értéke a föld mélyéről feltörő gyógyvíz. A strand területén árnyat adó ősfák alatt pihenhetnek a hűsölni vágyók, de nagy, szabad zöldterületek várják a napimádókat is. Az 500 négyzetméter felületű melegvizes élménymedencében automatikusan működő nyakzuhany, hátmasszírozó és pezsgőlapok kényeztetik vendégeinket. A jó vízminőséget a korszerű vízforgatásos technológia biztosítja. Az élménymedence vize 30- 32°C . A frissen felújított medencék után rövidesen a szaunablokk is elkészül. Az téli időszakban fűthető öltözők és vizesblokkok a főépületben találhatók. Innen fűtött járdán közelíthető meg a két melegvizes medence. A gyermekek számára a vízköpő delfinekkel és csúszdákkal ellátott gyermekmedence, valamint egy izgalmas játszótér nyújt felejthetetlen élményt. A strand területén található még a sportolni vágyók örömére egy homokos talajú foci- illetve kézilabdapálya is.

Palms Beach Tó

Palms Beach Tó

Budapesttől 30km-re, Bugyi és Délegyháza között található a 30 hektáros vízfelülettel rendelkező Palms Beach Tó. Várjuk a fürdőzni, Jet Ski-zni és Wakeboardozni vágyókat! Wakeboard húzóhajó bérlésre is van lehetőség, melyen 10 fő elfér. Céges és kis létszámú csoportos rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

Strand Délegyháza

Strand Délegyháza

A délegyházi tavak legnagyobb ingyenes strandja Budapesttől 27 km-re, a IV. tónál, a Nomád parton található. A tiszta, igényesen karbantartott parttal szemben lakatlan szigetek várják a látogatókat.

Strandfürdő Cegléd

Strandfürdő Cegléd

Budapesttől csupán 60 km-re található gyógyfürdő, élményfürdő, szabadtéri és fedett medencékkel, wellness szolgáltatásokkal. Június 15-től már a pénteki napokon is lesz éjszakai fürdőzés 20:00-24:00 óráig. Ezeken az estéken különleges kedvezménnyel kedvesünk Vendégeinknek. Jöjjenek párban és 1 áráért 2 éjszakai fürdőbelépőt kapnak. (Az akció CSAK éjszakai fürdőbelépőre érvényes, egyéb kedvezményekkel NEM összevonható! A kedvezmény kiemelt és ünnepnapokon NEM érvényes.

Termálvizű Strand Göd

Termálvizű Strand Göd

A fővárostól nem messze, kellemes kikapcsolódási és fürdőzési lehetőség, ha valaki ellátogat Gödre, a strandfürdőbe. A vendégeket jelenleg négy medence várja. A sportolni vágyókra gondolva úszómedencét is építettek a termál medencék mellé. A gödi termálfürdő egész évben nyitva áll a vendégek előtt. A helyi termálvizet a szakhatóságok nemrégiben gyógy,- és ásványvízzé minősítették. Azok számára, akik szeretik a természetes vizeket, a nyári szezonban a három dunai strandra is ellátogathatnak. Fürdőzés után sportolási lehetőséget kínál a közeli golf pálya. Az elkészült hatalmas golfpálya és sportcentrum, valamint az ötcsillagos Pólus Palace Hotel ismertté teszi Gödöt külföldön is, melyhez az európai színvonalúra fejlesztendő melegvizű strand is hozzá fog járulni.

Tuti menü