Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand JNSZ megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand JNSZ megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand JNSZ megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Berekfürdői Termál- és Strandfürdő

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő

A termál fürdővel egy területen fekvő kempingben lehetőség van négy személyes faházak igénybevételére, a vendégházban 2-3 személynek is kínálnak szállást. A kemping vendégei a strandfürdőt korlátlanul használhatják. A kemping egyik oldalát a helyi horgász egyesület gondozásában lévő horgásztó, az ún. Belső tó határolja. (A tavat a fürdő termálvize táplálja.) A fürdővendégek jó közérzetéhez hozzájárul a tiszta levegő, melyet a madarak énekétől hangos, árnyékot adó fáknak köszönhetünk. A strand- területén számos büfé igyekszik az itt üdülők szomját és étvágyát csillapítani.

Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő

Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő

A Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő az év minden napján nyitva tart. Széles körű gyógy- és wellness szolgáltatások várják a fürdővendégeket egész évben: infraszauna, finn szauna, masszázsterápia, szolárium, fedett és nyitott gyógymedencék. Nyáron hullám-, gyermek-, élmény-, és két úszómedencével valamint kétpályás ponyvacsúszdával várják a gyógyulni vagy szórakozni, pihenni vágyókat.

Jászszentandrás Termálfürdő

Jászszentandrás Termálfürdő

A termálvizes strandunk alkalmas a mozgásszervi panaszok enyhítésére. A termálmedence mellett úszó- és gyermekmedence is várja a felüdülésre vágyókat. Kempingünkben sátor és lakókocsi helyek mellett 4 személyes faházak is bérelhetők.

Mezőtúri Strandfürdő és Uszoda

Mezőtúri Strandfürdő és Uszoda

A mezőtúri termálfürdő csendes, parkosított környezetben fekszik, a nyugodt fürdőzést kedvelőknek ajánlott. A fürdő termálvize nátrium-hidrogénkarbonátos minősített gyógyvíz!

Tiszaligeti Termálstrand és Élményfürdő

Tiszaligeti Termálstrand és Élményfürdő

A Tiszaligeti Strandfürdő eredeti állapotában az 1960-as években épült, a kor követelményeinek megfelelő színvonalon. Az építés helyéül Szolnok legszebb részét, a belvároshoz közeli, mégis attól jól elkülönülő fás, parkos területet szemelték ki, sportpályák, hotelek, kemping és ifjúsági szabadidő centrum társaságában. A '80-as '90-es években a gyönyörű park, a szépen növő fák, a fürdőhöz tartozó csónakázó tó, a kapcsolódó étterem és büfé egységek, és nem utolsó sorban a termálmedencék, úszó- és gyermek medencék komoly vonzerőt jelentettek. Az idő előrehaladtával és az előírások megváltozásával sürgetővé vált a medencék korszerűsítése, a közlekedés megújítása, a szociális blokkok átalakítása, egyszóval a fürdőzés feltételeinek színvonalasabbá tétele.

Túrkevei Gyógy- és Strandfürdő

Túrkevei Gyógy- és Strandfürdő

A strandon úszó-, strand-, gyermekmedence, dögönyözős medence, csúszdás, pezsgőfürdős élménymedence, valamint különféle sportolási lehetőség várja a fürdőlátogatókat, de a wellness-, és fürdőgyógyászati szolgáltatások széles skálája is megtalálható Túrkevén, és a sportolni vágyókra is gondoltak!

Városi Strand Martfű

Városi Strand Martfű

A Martfű Városi Víz- és Csatornamű által üzemeltetett városi strand Martfű csendes zöldövezetében , a Tisza folyó és a sportelep között várja a strandolni, pihenni vágyó kedves vendégeit. Az úszómedemce 18*33,33 méter, a kismedence 8*12 méter méretű. A medencéket tápláló termálvíz ' elismert ásványvíz' nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos, jódos hévíz, fluorid tartalma is jelentékeny.

Tuti menü