Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Heves megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Heves megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Heves megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bükkszéki Strand- és Gyógyfürdő

Bükkszéki Strand- és Gyógyfürdő

A település elsősorban idegenforgalmi nevezetesség. Gyógyító hatású vizét Salvus néven palackozzák. A gyógyvíz mind fürdő, mind ivókúra formájában alkalmas különböző betegségek gyógyítására. 39-40°C-os hévizével 2500-3000 fő egyidejű fogadására alkalmas strandfürdő üzemel. A vendégek számára rendelkezésre áll az ifjúsági tábor valamint számos fizetővendég-szolgálat.

Egerszalók

Egerszalók

Európában páratlan természeti környezetben épült Gyógy- és Wellnessfürdő Egerszalókon, Egertől mindössze néhány km-re található. Sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásai révén egyedülálló a térségben.

Eurostrand Camping Sarud

Eurostrand Camping Sarud

A Tisza-tó partján, Sarudon a szabadvízi stranddal egy területen helyezkedik el az Eurostrand és ifjúsági tábor egy nyugodt, fás, ligetes területen kialakítva, a pihenni vágyók számára. A strand területén lévő zöld- övezetben árnyas, ligetes réten tudunk szállást biztosítani igényesen felújított faházakban 4 ágyastól a 18 ágyasig. Kiváló lehetôség aktív pihenésre, akár családi nyaralásról, osztály- kirándulásról vagy kempinge- zésről van szó.

Poroszló

Poroszló

A Tisza-tó kemping a Tisza-tó kapujában, Poroszlón található. A csodálatos szépségű természetvédelmi terület partján, ligetes parkban fekvő kemping várja az aktív pihenésre vágyókat. Lakókocsival vagy sátorral árnyas fák alá lehet letáborozni. A kemping területén faház (szerű) guruló bungalowk is várják a nyugodt pihenésre vágyókat.

Tuti menü