Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Hajdú-Bihar megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Hajdú-Bihar megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Hajdú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 3 db
Aquaticum Debrecen

Aquaticum Debrecen

Az Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdoközpont számtalan szolgáltatásával teszi felejthetetlenné Ön és családja nyaralását. Termál és wellness hotel, kényelmes családi apartmanok, gyermekjátszó, gyermekfelügyelet, szabadidos programok, kényezteto wellnesskezelések, gyógykezelések, termálfürdo, fedett mediterrán élményfürdo csúszdákkal, élményelemekkel, gyermek- és bébimedencével, thai masszázs

Balmazújvárosi Termál és Strandfürdő

Balmazújvárosi Termál és Strandfürdő

A Semsey-kastély régi parkjában található a nagy kiterjedésű termál-, gyógy- és strandfürdő. Az Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság a strandfürdőt tápláló hévízkút vizét 1994-ben gyógyvízzé nyilvánította. A 61°C-os hidrogén-karbonátos, jódos-brómos gyógyvíz elsősorban ízületi- és gerincbántalmak kezelésére alkalmas. A 2002 nyarán átadott új fejlesztés során 3 újabb medencét alakítottak ki, amelyek már sportcélokat is kiszolgálnak, valamint ezekben már élményelemek is helyet kaptak.

Hajdúszoboszlói Strandfürdő

Hajdúszoboszlói Strandfürdő

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő nemcsak a gyógyulni vágyókat vonzza. A nyári főszezonban a strandturizmus hódít. A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést 13 medencéjében, köztük a hullám, pezsgő, gyerek és élménymedencékben. Májusban és szeptem-berben a strand a vendégforgalomtól függően csökken-tett számú medencével üzemel. Az üzemelő medencékről aktuális tájékoztató a strandfürdő főbejáratánál kérhető, továbbá az 52/558-551-es telefonszámon.

Tuti menü