Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Fejér és Tolna megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Fejér és Tolna megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Fejér és Tolna megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Agárdi Termál- és Gyógyfürdő

Agárdi Termál- és Gyógyfürdő

Fejér megye legjelentősebb, legkedveltebb, és a Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdője. Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat. A fürdő a 2007-ben véghez vitt fejlesztés eredményeként európai színvonalú fürdőkomplexummá vált, új elemekkel, kibővített szolgáltatásokkal gazdagodott. A fürdő a mintegy 9 hektáros ligetes területen igazán kellemes pihenést kínál a nyári szezonban.

Csitáry G. Emil Uszoda és Strand Székesfehérvár

Csitáry G. Emil Uszoda és Strand Székesfehérvár

Nyáron a csodálatos növényzettel rendelkező strand ad otthont a kánikula elől menekülőknek. Láthatóan gyermekközpontú létesítményünkben számos fajáték, gyermekmedence, homokozó és labdajátékokra alkalmas tér fogadja a látogatót. Az élelmezés legkülönbözőbb formáival lehet találkozni: a hagyományos büfé, a Beach Bár és a Kínai Étterem verseng a fogyasztókért a manapság ritkaságszámba menő mérsékelt árakon.

Gunarasfürdő Dombóvár (Tolna)

Gunarasfürdő Dombóvár (Tolna)

Gunarasfürdő - Vízben jók vagyunk - www.gunarasfurdo.hu A strandfürdő szezonálisan üzemel, időjárástól függően május és szeptember között, naponta 9. 00 - 19.00 óráig. 2009. június 19-től éjszakai fürdő naponta - időjárástó függően 19.30 - 23.00 óráig.

Tamási Termálfürdő (Tolna)

Tamási Termálfürdő (Tolna)

A Tamási Termálfürdő a megye egyik legjelentősebb fürdője, amely a Várhegy fenyvessel borított lábánál, 7 hektáros zöldterületen, gyönyörű környezetben található. A termálfürdő egész évben folyamatos nyitva tartással várja vendégeit. A termálfürdő téli nyitva tartás alatt, október közepétől április végéig a téliesített ülőpados és a nyitott ülőpados termálvizes gyógymedencék üzemelnek. Még a nyári nyitva tartás alatt május elejétől október közepéig 5 db különböző méretű és vízhőmérsékletű termálvizes medence, 1400 m²-es vízfelülettel várja a fürdőzni vágyókat.

Tuti menü