Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Csongrád megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Csongrád megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ásotthalmi Fürdő

Ásotthalmi Fürdő

A természetjáró, nyugodt, szolid környezetet kedvelő fürdőzők számára az egyik legjobb választás, ha az Ásotthalmi Termálfürdőbe látogatnak el. Az évtizedek óta üzemelő fürdőben egy termálvizes medence várja a nagyobbakat és a gyógyulni vágyó vendégeket, a kicsiket pedig egy kisebb pancsoló.

Borbála Fürdő Algyő

Borbála Fürdő Algyő

Fürdőnkben sportolni, pihenni, kikapcsolódni, regenerálódni lehet, melyhez modern külső megjelenés, és elragadó belső harmónia járul. Látogasson el Algyőre a Borbála Fürdőbe, és próbálja ki Magyarország legfiatalabb, és a Dél-alföld egyik legszebb fürdőjét.

Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő

Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő

A Fő utca két oldalán lévő gyönyörű platánsor között elhaladva jutunk a város központjába. 300-nál is több platánfa szegélyezi a Fő utcát. A szomszédos Dob utcában, hatalmas ligetes területen fekszik a gyógyfürdő. A strandfürdő 50 m-es úszómedencével, télen sátorral fedett tanmedencével és termál ülőmedencével várja a vendégeit. Az uszodába látogatók nemcsak úszhatnak és vízilabdázhatnak, hanem a kondicionáló termet is igénybe vehetik. Az 1000 m mély termálkútból feltörő, közel 46 C-os vizet 1976-ban az Egészségügyi Minisztérium gyógyvízzé nyilvánította. A gyógyfürdőben reumatológiai szakrendelés is biztosított - akár orvosi vényre felírt módon, akár fizető vendégként. A karbonátos gyógyvíz ízületi, reumatikus, nőgyógyászati betegségek megelozésében vagy csupán az egészség megőrzésére is alkalmazható.

Sziksósfürdői Strand

Sziksósfürdői Strand

A Sziki Szegedtől 12 km-re található. A fenyvesek és akácosok érintetlen környezete ideális gyerek- és diáktáborok, szabadtéri programok számára, családok és baráti társaságok kikapcsolódására, felüdülésére. A strand és kemping területén szikes fürdőtó, gyermekmedencék, csónakázótó várja a vendégeket.

Tuti menü