Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Békés megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Békés megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Békés megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Árpád Gyógy-és Strandfürdő Békéscsaba

Árpád Gyógy-és Strandfürdő Békéscsaba

Békéscsabán, a város szívében , az Élővíz-csatorna partján található az Árpád Fürdő. A létesítmény egész évben látogatható. A téli szezonban az uszoda sátortetővel fedett, és a fürdő összes gyógymedencéje is üzemel. A nyári szezonban ez kiegészül a gyermekmedencével, valamint 1200 m2-es élményfürdővel melyben pezsgőpadok, napozó sziget, pezsgőfürdő, örvény és óriáscsúszda található.

Gyomaendrődi Liget Fürdő

Gyomaendrődi Liget Fürdő

A termálfürdő kiépítése 1959-től 1963-ig zajlott. A gyógyvíz minősítést 1960-ban nyerte el a fürdő. 1994-1998 között jelentős modernizálás, fejlesztés történt. A strandfürdőben egy úszómedence, egy strandmedence, egy fedett tanmedence és egy élményelemekkel dúsított lazítómedence áll a vendégek rendelkezésére. A kempingben 300 fő befogadására alkalmas parkosított terület, faházak, lakókocsik találhatóak.

Kastélypark fürdő  Füzesgyarmat

Kastélypark fürdő Füzesgyarmat

Füzesgyarmaton a régió legszebb fürdője az egykori kastély-parkban, mintegy 2 hektáros területen létesült, ahol fák és virágok között üdülhetnek, pihenhetnek kedves vendégeink. Két feszített víztükrű úszómedence, és gyermekpancsoló várja a strandolni vágyókat. A fürdő mai képe 1965-re tekint vissza, amikor egy fúrás alkalmával 1198 m mélyen termálvizet találtak. Az első medencék, (úszó, gyógy, gyermek) vasbeton szerkezetű , meszelt falú medencék voltak.

Rózsa Fürdö Tótkomlós

Rózsa Fürdö Tótkomlós

Tótkomlós város szívében helyezkedik el a Dél-alföld legszebb rózsája: a Rózsa Fürdő, amely már 1942 óra közkedvelt és közismert fürdőhely, így a város egyik legfontosabb vonzereje. A hajdani fürdőt a 80-as évek végén majd 2002-ben újították fel. A Rózsa Fürdő szolgáltatásai 2002-ben kibővültek, minőségük javult a teljes körű rekonstrukció és épületbővítés eredményeként. A Széchenyi Terv keretében megvalósult beruházás egy olyan wellness strand megépítését célozta meg, amely főszezonban napi 1000 vendég fogadására és a vendégek egy tizedének gyógykezelésére is alkalmas. A ma Rózsa nem csak modern, de látványában is korszerű. A hangulatos, családi jelleget öltő létesítmény festői környezetben várja a Száraz-ér mindkét partján a pihenni, kikapcsolódni, szórakozni és gyógyulni vágyókat.

Várfürdő Gyula

Várfürdő Gyula

Kedves Látogatónk! Szeretettel köszöntjük Önt a Gyulai Várfürdő honlapján. Jól tudjuk, hogy fürdőnk bemutató internetes portálja csak ízelítőt tud nyújtani, mégis azt kérjük, nyissa meg oldalinkat, hogy a legfrissebb, fürdővel kapcsolatos információkról, folyamatos fejlesztésekről első kézből, a leggyorsabban tájékozódjon. Ezúton értesítjük, hogy 2008. december 29-től új vezetőség irányítja a Gyulai Várfürdőt, Kovacsics Imre ügyvezető igazgató és Opacsity László általános igazgató személyében, akik profi management segítségével minden erővel azon lesznek, hogy jobbítsák a fürdőbe látogató vendégeink komfort érzetét.

Tuti menü