Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand BAZ megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand BAZ megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand BAZ megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Mezőcsáti Termálfürdő

Mezőcsáti Termálfürdő

A mezőcsáti családias hangulatú termálvizes strandfürdő 5,5 hektár parkosított területen található. Három meleg vizes medence várja a fürdőzőket. A strand a 2000-es évek elején fedett uszodával bővült, melynek medencéje télen meleg, nyáron hideg vízzel feltöltve fogadja az úszás szerelmeseit. Házias konyha hideg-meleg ételekkel, italok választékával gondoskodik a vendégek ellátásáról. A szauna hét végén üzemel, de bejelentéssel hétköznap is igénybe lehet venni.

Miskolctapolcai Barlangfürdő

Miskolctapolcai Barlangfürdő

a fürdő Európában egyedülálló természetes barlangi járataiban 30 º C-os forrásvíz a barlangban élményfürdő-elemek, kertjében gyermek- és kültéri medencék, szauna-park éjszakai fürőzés, akadálymentes közlekedés

Szabadvízi strandok Tisza-tó

Szabadvízi strandok Tisza-tó

A Tisza-tó legnagyobb turisztikai adatbázisa, ahol a tóról és 73 környező településéről talál részletes információkat, programajánlóval, szállásfoglalási lehetőséggel. Strandok a tó körül: Abádszalók, Kisköre, Tiszafüred, Tiszanána-Dinnyéshát, Sarud, Poroszló

Végardó Strandfürdő Sárospatak

Végardó Strandfürdő Sárospatak

2009. június 19-től szeptember 30-ig a hét minden napján 8-20 óráig. Az úszómedence é s a termálmedence egész évben üzemel.

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd

Júniustól illetve a kánikula beköszöntével, az alábbi medencékkel bővül a kínálat: Hullámfürdő medence Élményelemekkel (csúszda, zuhatagok, sodrófolyosó, dögönyöző) gazdagított körmedence Gyermekmedence (vízesés, gomba, csúszda) A napfürdő szerelmesei kifeküdhetnek a kör- és hullámmedence közötti napozóteraszra, extra szolgáltatásként napozóágyakat bérelhetnek, de hatalmas fás - parkos - virágos zöld terület áll azok rendelkezésére is, akik az árnyékban kívánnak pihenni két fürdőzés között. A kisgyermekeket játszótér várja, a nagyobbak óriási figurákkal sakkozhatnak, és strandröplabdázhatnak az ikermedence mögötti pályán.

Tuti menü