Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Baranya megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Baranya megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Club Orfű

Club Orfű

Különleges szolgáltatásunk a romantikus tóparti esküvők szervezése, amelyeket az idilli szépségű, fűzfákkal szegélyezett félsziget mellett a tavat körülölelő 10 ha-os őspark bármely részén le tudunk bonyolítani.

Magyarhertelendi Termálfürdő

Magyarhertelendi Termálfürdő

Medencék száma: 4 A fürdő Baranya megye és a Dél-Dunántúl legváltozatosabb, természeti értékeiben leggazdagabb vidékén, a Mecsek-Hegyhát Üdülőkörzetben található. A 3 hektáron fekvő árnyékos, szép strand tavasztól őszig várja az ide látogatókat, jelenleg egy 300 m2-es feszített víztükrű medencével. Magyarhertelendet két termálkútja tette híressé, melyek 550 m-ről 38 ºC-os, és 1062 m-ről 63 ºC-os meleg vizet szolgáltatnak. A termálvizek kedvező hatással vannak a reumatikus, izületi, keringési és idegrendszeri megbetegedésekre és ivókúraként használható fogínybetegségek gyógyítására, fluorit tartalma miatt. A fürdő a 2008-as szezonra négy újabb medencével bővült, mely egy gyermekmedence, egy pancsoló, egy strandmedence és egy gyógykert.

Szigetvár Strandfürdő

Szigetvár Strandfürdő

Történelmi emlékhelyek szomszédságában fürdőzhetnek azok a vendégek, akik Szigetvárra látogatnak fürdőzni A vár szomszédságában épült fürdő nyugodt környezetben fekszik. A fürdő területén az egészségmegőrzés céljából fürdőzőket és a gyógyulni vágyókat termál medence, az aktív pihenés híveit úszómedence, míg a kisebbeket gyermekmedence várja. A szigetvári víz nátriumkloridos, alkali-hidrogénkarbonátos hévíz. Mely összetételénél fogva kiválóan alkalmas reumatikus izületi és mozgásszervi betegségek kezelésére, operációk és csonttörések utáni rehabilitációs kezelésekre, nőgyógyászati problémák kezelésére. A fürdőkúra mellett különféle gyógyászati szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Szigetvári Termálfürdő

Szigetvári Termálfürdő

A gyógyszolgáltatások mellett wellness szolgáltatásokat is kínál! Ezen igények kielégítésére masszázsok, finn és infraszauna, jacuzzi, gőzkabin kialakítására került sor. A gyógymedencék mellett strandmedence, gyermekmedence, élménymedence várja a pihenni vágyókat.

Tuti menü