Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand Bács-Kiskun megye képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Strand Bács-Kiskun megye - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Strand Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kerekdombi Termálfürdő Tiszakécske

Kerekdombi Termálfürdő Tiszakécske

Tiszakécskétől néhány kilométerre található a Kerekdombi Termálfürdő és Kemping, mely kellemes kikapcsolódást nyújt a gyógyulni, pihenni, sportolni érkező vendégeknek. A fürdőben négy medence van különböző hőfokú vízzel: gyermekpancsoló, ülőmedencék és úszómedence. A vízhőfok 63 C°, a víz minősítése alkálihidrogén-karbonátos hévíz. Felhasználása több célú: gyulladáscsökkentő hatású, kismedencei gyulladások, nőgyógyászati és urológiai betegségben szenvedők gyógyulásában nyújt kitűnő segítséget.

Termálfürdő és Strand Kiskunhalas

Termálfürdő és Strand Kiskunhalas

A városházától érhető el a legegyszerűbben a Termálfürdő és Strand. Három különböző hőmérsékletű, fedett medencével várja egész évben vendégeit.

Thermál- és Strandfürdő Kiskőrös

Thermál- és Strandfürdő Kiskőrös

A thermál- és strandfürdő és a vele szerves egységet képező kemping a város belterületén, zöld övezetes-parkos környezetben helyezkedik el. A strand befogadó képessége napi viszonylatban 1600 fő. A kemping 2 hektár területen helyezkedik el, egyszerre 50 lakókocsi kényelmes elhelyezését biztosítja. 500-1000 méteren belül élelmiszer üzlet, szupermárket, étterem található és különféle szolgáltatások vehetők igénybe (fodrász, masszázs, orvos). Területén 2 db. szabadtéri hidegvizes, 2 db. (iker elrendezésű, pezsgőfürdős) thermálvizes (felülről fedett, oldalról nyitott) medence található. A fürdő területén sportolási lehetőséget kínál a strandfoci-, a strandröplabda- és a teniszpálya.

Tisza-parti Termálfürdő Tiszakécske

Tisza-parti Termálfürdő Tiszakécske

A Dél-alföldi régió Magyarország legkedvezőbb éghajlatú, napsütéses órákban leggazdagabb vidéke. A föld mélyében is értékes kincset rejt ez a táj, a gyógyító erejű termálvizet. Itt található termálvizek ásványianyag-összetételüket és hőfokukat illetően a gyógyító termálvizek kategóriájába tartoznak. Ez a páratlan természeti kincs, ötvözve a régió egyéb turisztikai adottságaival várja a gyógyulni vágyókat. A Tiszához közel található strand felújított medencékkel, kibővített szolgáltatásokkal várja a fürdővendégeket.

Tuti menü