Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tisza - Zsóry [6. oldal]
részletek »

Strand képes leírás: Tisza - Zsóry [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Tisza-tó Strand Abádszalók

Tisza-tó Strand Abádszalók

Abádszalók, ahol élmény a nyár - A Tisza-tó partján - Abádszalókon. Magyarország legnagyobb Tisza-tavi strandja

Tiszaligeti Termálstrand és Élményfürdő

Tiszaligeti Termálstrand és Élményfürdő

A Tiszaligeti Strandfürdő eredeti állapotában az 1960-as években épült, a kor követelményeinek megfelelő színvonalon. Az építés helyéül Szolnok legszebb részét, a belvároshoz közeli, mégis attól jól elkülönülő fás, parkos területet szemelték ki, sportpályák, hotelek, kemping és ifjúsági szabadidő centrum társaságában. A '80-as '90-es években a gyönyörű park, a szépen növő fák, a fürdőhöz tartozó csónakázó tó, a kapcsolódó étterem és büfé egységek, és nem utolsó sorban a termálmedencék, úszó- és gyermek medencék komoly vonzerőt jelentettek. Az idő előrehaladtával és az előírások megváltozásával sürgetővé vált a medencék korszerűsítése, a közlekedés megújítása, a szociális blokkok átalakítása, egyszóval a fürdőzés feltételeinek színvonalasabbá tétele.

Túrkevei Gyógy- és Strandfürdő

Túrkevei Gyógy- és Strandfürdő

A strandon úszó-, strand-, gyermekmedence, dögönyözős medence, csúszdás, pezsgőfürdős élménymedence, valamint különféle sportolási lehetőség várja a fürdőlátogatókat, de a wellness-, és fürdőgyógyászati szolgáltatások széles skálája is megtalálható Túrkevén, és a sportolni vágyókra is gondoltak!

Uszodai fertőzések megelőzése

Uszodai fertőzések megelőzése

A jó idő megjelenésével lassan elindul a strandszezon, ebben az időszakban gyakrabban jelentkeznek hüvelyfertőzések, hüvelygyulladások, ezért a hölgyeknek különösen figyelniük kell a hüvelyflóra védelmére, illetve a fertőzések megelőzésére. Hogyan védekezzünk az uszodai fertőzések ellen? Strandokon, fürdőkben, uszodákban jobban ki van téve a hüvelyflóra a különböző fertőzéseknek. Több praktika is létezik a fertőzések elkerülésére, melyek alkalmazásával lecsökkenthetjük vízparti kellemetlenségek megjelenését: Tanácsos két fürdőruha bekészítése, egyet fürdésre egyet napozásra, ezzel kizárhatjuk, a vizes fürdőruhát mint kockázati tényezőt, amely a hüvelyi egyensúly felbomlását okozhatja. Úszás / fürdőzés után ajánlott letusolni, megtörölközni, száraz ruhát felvenni.

Úszósapkák

Úszósapkák

Egy népszerű úszósapka a versenyzők világában. Szilikon alapanyagának köszönhetően lágyak, tartósak és megtartják színüket az elkövetkező versenyszezonokra is. Felülete sima a jobb illeszkedésért és az ellenállás könnyebb leküzdéséért. Csúszásgátló belsőrésszel van ellátva, elszakíthatatlan és könnyen felvehető. Klasszikus méretben kínáljuk, így felnőttek és gyermekek is egyaránt használhatják.

Várfürdő Gyula

Várfürdő Gyula

Kedves Látogatónk! Szeretettel köszöntjük Önt a Gyulai Várfürdő honlapján. Jól tudjuk, hogy fürdőnk bemutató internetes portálja csak ízelítőt tud nyújtani, mégis azt kérjük, nyissa meg oldalinkat, hogy a legfrissebb, fürdővel kapcsolatos információkról, folyamatos fejlesztésekről első kézből, a leggyorsabban tájékozódjon. Ezúton értesítjük, hogy 2008. december 29-től új vezetőség irányítja a Gyulai Várfürdőt, Kovacsics Imre ügyvezető igazgató és Opacsity László általános igazgató személyében, akik profi management segítségével minden erővel azon lesznek, hogy jobbítsák a fürdőbe látogató vendégeink komfort érzetét.

Városi Fürdő Kaposvár

Városi Fürdő Kaposvár

Kellemes környezetben, korszerűen felszerelt, modern épületben fürdőzhetnek azok a vendégek, akik a Kaposvári Városi Fürdőt választják. A kaposvári fürdő egy nagy kiterjedésű, parkosított telken található. A fürdő építői minden korosztály igényeit igyekeztek szem előtt tartani a medencék kialakítása során. A gyógyulni vágyókat és az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket termálmedencék, a sportolni vágyókat úszómedencék, míg a fiatalokat gyermekmedencék várják.

Városi Strand Martfű

Városi Strand Martfű

A Martfű Városi Víz- és Csatornamű által üzemeltetett városi strand Martfű csendes zöldövezetében , a Tisza folyó és a sportelep között várja a strandolni, pihenni vágyó kedves vendégeit. Az úszómedemce 18*33,33 méter, a kismedence 8*12 méter méretű. A medencéket tápláló termálvíz ' elismert ásványvíz' nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos, jódos hévíz, fluorid tartalma is jelentékeny.

Vasvári Fürdő (Vas)

Vasvári Fürdő (Vas)

Kellemes körülmények között, családias hangulatban fürdőzhetnek azok a vendégek, akik Vasvárra látogatnak. Az fürdő jelenlegi területén gyermekmedence és úszómedence várja a vendégeket. A medencéket napozásra, pihenésre alkalmas parkosított zöld terület övezi.

Hirdetés
Végardó Strandfürdő Sárospatak

Végardó Strandfürdő Sárospatak

2009. június 19-től szeptember 30-ig a hét minden napján 8-20 óráig. Az úszómedence é s a termálmedence egész évben üzemel.

Virágfürdő Kaposvár

Virágfürdő Kaposvár

Sokoldalú élményfürdőzés, szauna, gyógyfürdő és gyógyászati szolgáltatások, uszoda, strand és termálfürdő. A Virágfürdő Kaposvár a vízi élmények teljes körét kínálja kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A dél-dunántúli Somogy megye gyönyörű környezete, értékei tartalmas időtöltést tesznek lehetővé. Strand, wellness szolgáltatások, infraszauna és finn szauna, élményfürdő, gyógyfürdő, éjszakai fürdőzés, uszoda és egyéb komplex kikapcsolódási lehetőségek várják! Ismerje meg személyesen a Virágfürdő komplex szolgáltatásainak szerteágazó lehetőségeit, kiváló minőségű gyógyvizének jótékony hatását!

Vízividámpark Vásárosnamény

Vízividámpark Vásárosnamény

Újdonságok és jelenlegi kedvezmények 2009-ben! Nyitvatartás Május 30- Augusztus 31-ig Minden felnőtt belépőjegy mellé, INGYEN GYEREKJEGY jár!

Zalakaros Fürdő

Zalakaros Fürdő

A fedettfürdő egész évi nyitvatartása mellett a termálstrand szezonálisan üzemel, ahol a medencék nagy kiterjedésű szépen gondozott park övezi. Ki-ki igénye és célja szerint választhat a csaknem 4000 m2 vízfelületű medencék közül.

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd

Júniustól illetve a kánikula beköszöntével, az alábbi medencékkel bővül a kínálat: Hullámfürdő medence Élményelemekkel (csúszda, zuhatagok, sodrófolyosó, dögönyöző) gazdagított körmedence Gyermekmedence (vízesés, gomba, csúszda) A napfürdő szerelmesei kifeküdhetnek a kör- és hullámmedence közötti napozóteraszra, extra szolgáltatásként napozóágyakat bérelhetnek, de hatalmas fás - parkos - virágos zöld terület áll azok rendelkezésére is, akik az árnyékban kívánnak pihenni két fürdőzés között. A kisgyermekeket játszótér várja, a nagyobbak óriási figurákkal sakkozhatnak, és strandröplabdázhatnak az ikermedence mögötti pályán.

Tuti menü