Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Strand - Tisza [5. oldal]
részletek »

Strand képes leírás: Strand - Tisza [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Strand Délegyháza

Strand Délegyháza

A délegyházi tavak legnagyobb ingyenes strandja Budapesttől 27 km-re, a IV. tónál, a Nomád parton található. A tiszta, igényesen karbantartott parttal szemben lakatlan szigetek várják a látogatókat.

Strand.hu

Strand.hu

Strand.hu | 'Süss fel nap,fényes nap, kertek alatt a ludaid megfagynak' Strandkereső térképpel. Elsősorban Magyarország strandjait szeretnénk összegyüjteni, hogy mindenkinek segítségére legyen a nyári forroság könnyebb elviseléséhez. A külfödi strandok feltöltése már folyamatban van!

Strandfürdő Cegléd

Strandfürdő Cegléd

Budapesttől csupán 60 km-re található gyógyfürdő, élményfürdő, szabadtéri és fedett medencékkel, wellness szolgáltatásokkal. Június 15-től már a pénteki napokon is lesz éjszakai fürdőzés 20:00-24:00 óráig. Ezeken az estéken különleges kedvezménnyel kedvesünk Vendégeinknek. Jöjjenek párban és 1 áráért 2 éjszakai fürdőbelépőt kapnak. (Az akció CSAK éjszakai fürdőbelépőre érvényes, egyéb kedvezményekkel NEM összevonható! A kedvezmény kiemelt és ünnepnapokon NEM érvényes.

Strandok

Strandok

Itt a nyár és beköszöntött a strand szezon. Számos budapesti és vidéki strandok, élményfürdők strandolási lehetőségeit mutatja be ez a weboldal. Ha már a strandolásról beszélünk nem csak a hullámfürdőre az élménymedencére és a csúszdaparkra kell gondolnunk, hanem az uszodára és a gyógyfürdőkre is. Nyári szezonban természetesen a napozásé és a kinti medencéké a főszerep. Nagyobb aquaparkok nyáron és télen is egyaránt üzemelnek, fedett csúszdás és élménymedencével is rendelkeznek. A gyógyfürdők szintén nem csak a nyári szezonban üzemelnek valamint vannak olyan nagyobb uszodák is amik bár szabadtériek, de télire ezeket lefedik. Bár a nyár hiába a strandolásról szól, azért télen se keseredjünk el, de amíg tart a jó idő használjuk is ki!

Strandok, élményfürdők fórum

Strandok, élményfürdők fórum

Magyarország számos strandja és élményfürdője túl sok ahhoz, hogy mindegyiket megismerjék az érdeklődők. Az Utazás Fórum strandokról szóló témájában a tagok megbeszélik tapasztalataikat az egyes fürdőkkel kapcsolatban, így a látogatók már könnyebben, mások véleményére támaszkodva dönthetnek azok felkeresése mellett, vagy ha negatív tapasztalatokról számoltak be a fórumon, akkor választhatnak másik strandot.

SwimSeal

SwimSeal

Ez egy olyan fülcsepp, amely viztaszító bevonatot képez a külső fülben, mely bevonat képes megvédeni a külső fül bőrfelületét a fertőzött víz káros hatásaival szemben a hosszas, vagy ismétlődő fürdőzés esetén. 97,5 %-ban polisziloxánt tartalmaz, ami egy speciális szilikon olaj. Ezenkívül a termék teafaolajat is tartalmaz, mely számos gyógyhatása mellett ismert baktérium, virus és gomba ellenes hatású. Ezek az anyagok pedig azért is nagyszerűek, mert nem akadályozzák meg a külső fül természetes működését, hanem teljesen úgy funkcionálnak, mint a fülzsír.

Szabadvízi strandok Tisza-tó

Szabadvízi strandok Tisza-tó

A Tisza-tó legnagyobb turisztikai adatbázisa, ahol a tóról és 73 környező településéről talál részletes információkat, programajánlóval, szállásfoglalási lehetőséggel. Strandok a tó körül: Abádszalók, Kisköre, Tiszafüred, Tiszanána-Dinnyéshát, Sarud, Poroszló

Szigeti strandfürdő Révfülöp

Szigeti strandfürdő Révfülöp

A Szigeti strand a település központjában, a vasútállomástól kb. 400 méterre, a labdarugó pálya melletti ápolt zöldterületen helyezkedik el. A strandfürdőt a múlt század elején a Fürdőegyesület építtette ki.

Szigetvár Strandfürdő

Szigetvár Strandfürdő

Történelmi emlékhelyek szomszédságában fürdőzhetnek azok a vendégek, akik Szigetvárra látogatnak fürdőzni A vár szomszédságában épült fürdő nyugodt környezetben fekszik. A fürdő területén az egészségmegőrzés céljából fürdőzőket és a gyógyulni vágyókat termál medence, az aktív pihenés híveit úszómedence, míg a kisebbeket gyermekmedence várja. A szigetvári víz nátriumkloridos, alkali-hidrogénkarbonátos hévíz. Mely összetételénél fogva kiválóan alkalmas reumatikus izületi és mozgásszervi betegségek kezelésére, operációk és csonttörések utáni rehabilitációs kezelésekre, nőgyógyászati problémák kezelésére. A fürdőkúra mellett különféle gyógyászati szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Hirdetés
Szigetvári Termálfürdő

Szigetvári Termálfürdő

A gyógyszolgáltatások mellett wellness szolgáltatásokat is kínál! Ezen igények kielégítésére masszázsok, finn és infraszauna, jacuzzi, gőzkabin kialakítására került sor. A gyógymedencék mellett strandmedence, gyermekmedence, élménymedence várja a pihenni vágyókat.

Sziksósfürdői Strand

Sziksósfürdői Strand

A Sziki Szegedtől 12 km-re található. A fenyvesek és akácosok érintetlen környezete ideális gyerek- és diáktáborok, szabadtéri programok számára, családok és baráti társaságok kikapcsolódására, felüdülésére. A strand és kemping területén szikes fürdőtó, gyermekmedencék, csónakázótó várja a vendégeket.

Szuloki Termál- és Strandfürdő

Szuloki Termál- és Strandfürdő

A fürdő területén az egészségmegőrzés céljából fürdőzőket és a gyógyulni vágyókat termál medencék, míg az aktív pihenés híveit úszómedence várja.

Tamási Termálfürdő (Tolna)

Tamási Termálfürdő (Tolna)

A Tamási Termálfürdő a megye egyik legjelentősebb fürdője, amely a Várhegy fenyvessel borított lábánál, 7 hektáros zöldterületen, gyönyörű környezetben található. A termálfürdő egész évben folyamatos nyitva tartással várja vendégeit. A termálfürdő téli nyitva tartás alatt, október közepétől április végéig a téliesített ülőpados és a nyitott ülőpados termálvizes gyógymedencék üzemelnek. Még a nyári nyitva tartás alatt május elejétől október közepéig 5 db különböző méretű és vízhőmérsékletű termálvizes medence, 1400 m²-es vízfelülettel várja a fürdőzni vágyókat.

Termálfürdő és Strand Kiskunhalas

Termálfürdő és Strand Kiskunhalas

A városházától érhető el a legegyszerűbben a Termálfürdő és Strand. Három különböző hőmérsékletű, fedett medencével várja egész évben vendégeit.

Termálvizű Strand Göd

Termálvizű Strand Göd

A fővárostól nem messze, kellemes kikapcsolódási és fürdőzési lehetőség, ha valaki ellátogat Gödre, a strandfürdőbe. A vendégeket jelenleg négy medence várja. A sportolni vágyókra gondolva úszómedencét is építettek a termál medencék mellé. A gödi termálfürdő egész évben nyitva áll a vendégek előtt. A helyi termálvizet a szakhatóságok nemrégiben gyógy,- és ásványvízzé minősítették. Azok számára, akik szeretik a természetes vizeket, a nyári szezonban a három dunai strandra is ellátogathatnak. Fürdőzés után sportolási lehetőséget kínál a közeli golf pálya. Az elkészült hatalmas golfpálya és sportcentrum, valamint az ötcsillagos Pólus Palace Hotel ismertté teszi Gödöt külföldön is, melyhez az európai színvonalúra fejlesztendő melegvizű strand is hozzá fog járulni.

Thermál- és Strandfürdő Kiskőrös

Thermál- és Strandfürdő Kiskőrös

A thermál- és strandfürdő és a vele szerves egységet képező kemping a város belterületén, zöld övezetes-parkos környezetben helyezkedik el. A strand befogadó képessége napi viszonylatban 1600 fő. A kemping 2 hektár területen helyezkedik el, egyszerre 50 lakókocsi kényelmes elhelyezését biztosítja. 500-1000 méteren belül élelmiszer üzlet, szupermárket, étterem található és különféle szolgáltatások vehetők igénybe (fodrász, masszázs, orvos). Területén 2 db. szabadtéri hidegvizes, 2 db. (iker elrendezésű, pezsgőfürdős) thermálvizes (felülről fedett, oldalról nyitott) medence található. A fürdő területén sportolási lehetőséget kínál a strandfoci-, a strandröplabda- és a teniszpálya.

Tisza-parti Termálfürdő Tiszakécske

Tisza-parti Termálfürdő Tiszakécske

A Dél-alföldi régió Magyarország legkedvezőbb éghajlatú, napsütéses órákban leggazdagabb vidéke. A föld mélyében is értékes kincset rejt ez a táj, a gyógyító erejű termálvizet. Itt található termálvizek ásványianyag-összetételüket és hőfokukat illetően a gyógyító termálvizek kategóriájába tartoznak. Ez a páratlan természeti kincs, ötvözve a régió egyéb turisztikai adottságaival várja a gyógyulni vágyókat. A Tiszához közel található strand felújított medencékkel, kibővített szolgáltatásokkal várja a fürdővendégeket.

Tuti menü