Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Lipóti - Rózsa [4. oldal]
részletek »

Strand képes leírás: Lipóti - Rózsa [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Magyarhertelendi Termálfürdő

Magyarhertelendi Termálfürdő

Medencék száma: 4 A fürdő Baranya megye és a Dél-Dunántúl legváltozatosabb, természeti értékeiben leggazdagabb vidékén, a Mecsek-Hegyhát Üdülőkörzetben található. A 3 hektáron fekvő árnyékos, szép strand tavasztól őszig várja az ide látogatókat, jelenleg egy 300 m2-es feszített víztükrű medencével. Magyarhertelendet két termálkútja tette híressé, melyek 550 m-ről 38 ºC-os, és 1062 m-ről 63 ºC-os meleg vizet szolgáltatnak. A termálvizek kedvező hatással vannak a reumatikus, izületi, keringési és idegrendszeri megbetegedésekre és ivókúraként használható fogínybetegségek gyógyítására, fluorit tartalma miatt. A fürdő a 2008-as szezonra négy újabb medencével bővült, mely egy gyermekmedence, egy pancsoló, egy strandmedence és egy gyógykert.

Marcali Gyógyfürdő és Szabadidő Központ

Marcali Gyógyfürdő és Szabadidő Központ

Marcali Gyógyfürdő és Szabadidő Központ A Városi Fürdő és Szabadidőközpont a város északi részén 80.000 m2-es épített parkban található. A fürdőben 50 m-es versenysportmedence, tanmedence, gyermekpancsoló, termál - és gyógymedence van. A fedett uszoda 25m -es 4 pályás, a fedettrészben is található: tanmedence és thermál vizes medence. A sportolást és szabadidő eltöltést 4 db teniszpálya, 2 db strandkézilabda és strandröplabda-pálya, valamint kosárlabda pálya szolgálja. A gyermekjátszótér a nagyméretű homokozókon kívül 18 féle épített játékelemmel van felszerelve.

Mezőcsáti Termálfürdő

Mezőcsáti Termálfürdő

A mezőcsáti családias hangulatú termálvizes strandfürdő 5,5 hektár parkosított területen található. Három meleg vizes medence várja a fürdőzőket. A strand a 2000-es évek elején fedett uszodával bővült, melynek medencéje télen meleg, nyáron hideg vízzel feltöltve fogadja az úszás szerelmeseit. Házias konyha hideg-meleg ételekkel, italok választékával gondoskodik a vendégek ellátásáról. A szauna hét végén üzemel, de bejelentéssel hétköznap is igénybe lehet venni.

Mezőtúri Strandfürdő és Uszoda

Mezőtúri Strandfürdő és Uszoda

A mezőtúri termálfürdő csendes, parkosított környezetben fekszik, a nyugodt fürdőzést kedvelőknek ajánlott. A fürdő termálvize nátrium-hidrogénkarbonátos minősített gyógyvíz!

Miskolctapolcai Barlangfürdő

Miskolctapolcai Barlangfürdő

a fürdő Európában egyedülálló természetes barlangi járataiban 30 º C-os forrásvíz a barlangban élményfürdő-elemek, kertjében gyermek- és kültéri medencék, szauna-park éjszakai fürőzés, akadálymentes közlekedés

Mobil strandzászlók: Flying banner

Mobil strandzászlók: Flying banner

FLYING BANNER - STRANDZÁSZLÓ Légies, attraktív megjelenésével minden strandot, teraszt, parkot feldob. A szabadtér rendezvények feltűnően modern és újszerű eleme, amely a figyelem középpontjába kerülve kiemeli prezentációja hatékonyságát. Több elnevezése is ismert: strandzászló , beachflag , bowflag, flag banner... A leggyakrabb a közkedvelt csepp alakú zászlóforma. A flexibilis, rugalmasan hajlékony zászlórúd egyedi rögzítése ( dupla gördülő-csapágyazás szimeringgel védve a szennyeződésektől ) lehetővé teszi, hogy a kültéri használat esetén a zászló minden esetben szélirányba forduljon, így a felborulás veszélye minimális. A szél irányának változásával a zászló követve azt maga is mozog, tehát jobban vonzza a célcsoport tekintetét, mint egy más módon rögzített statikus megoldás. Fontos, hogy a gyári alapcsomag tartalmazza a földbe szúrható lábazat mellett a négyágú kihajtható lábú talapzatot is, amit kemény burkolatú talajon vagy beltéri alkalmazás esetén használhatunk. Mindkét talapzat krómbevonatú tömör fém alkatrészekből készült, és tengelyük dupla gördülőcsapággyal van szerelve, amit szimering véd a szennyeződéstől. Pálmai Ferenc MobilPresent Kft.

Nereus Strand - Balatonalmádi

Nereus Strand - Balatonalmádi

A Nereus Park Hotel családias hangulatú strandja széleskörű szolgáltatásokat kínál vendégei számára. A gyermekeket fürdőmedence csúszdával, gyermekjátszótér, homokozó, mászókák, lengőteke és sportpályák várják. 6 év alatti gyermekek részére pedig a belépés ingyenes! A Nereus Park Hotel*** 20 férőhelyes vitorlás kikötőjében pedig a hajók egy része bérelhető néhány órás sétahajózásra vagy egész napos hajókirándulásra. Korlátozott számban lehetőség van éves szinten hajó- és csónaktárolás igénybe vételére is.

Palatinus Strand Budapest

Palatinus Strand Budapest

A Margitszigeten, természetvédelmi területen található strandfürdő Duna-parti strandként 1919-ben nyitotta meg kapuit. A nagymedence megépítésével 1921-ben alakult át strandfürdővé. Nagy népszerűsége miatt bővíteni kellett, ezért 1937-ben építészeti pályázatot írtak ki, amelyen Janáky István terveit fogadták el. Ezek alapján készült el a mai létesítmény, melynek medencéit a Szent Margit sziget termálforrásai táplálják. A 80-as évek második felében öt pályás csúszdát építettek. A hullámmedencével rendelkező ligetesített strandfürdőt a magyarok mellett sok külföldi vendég is felkeresi. Sportpályák és gyermekjátszóterek is kitűnő kikapcsolódási lehetőséget kínálnak minden korosztály számára. 2002-ben a strand medencéit korszerűsítették, vízszűrő-forgató berendezéssel látták el. Az úszómedencét háromrészesre alakították: úszó-, élmény- és strandmedencévé. Ezek közül az élménymedence nyakzuhannyal, pezsgőztetővel, sodrófolyosóval várja a fürdőlátogatókat.

Hirdetés
Palms Beach Tó

Palms Beach Tó

Budapesttől 30km-re, Bugyi és Délegyháza között található a 30 hektáros vízfelülettel rendelkező Palms Beach Tó. Várjuk a fürdőzni, Jet Ski-zni és Wakeboardozni vágyókat! Wakeboard húzóhajó bérlésre is van lehetőség, melyen 10 fő elfér. Céges és kis létszámú csoportos rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

Pápai Várkertfürdő

Pápai Várkertfürdő

A Várkertfürdő a város központjának közelében, a Külső-Várkertben található, a Sportcsarnok és a Petőfi Sándor Gimnázium mögötti területen, kellemes környezetet nyújtva a pihenéshez, fürdéshez, úszáshoz, az egészség megőrzéséhez. A fürdő szolgáltatásai között mind az egészség megőrzését és az aktív sportolást biztosító tevékenységi formák, mind az aktív pihenést, a regenerálódást elősegítők megtalálhatók. A lehetőségek célszerű kihasználását magasan képzett szakemberek biztosítják a kor igényeihez alkalmazkodó korszerű berendezések segítségével.

Police és Armani napszemüveg

Police és Armani napszemüveg

Weboldalunk különböző márkájú napszemüvegek értékesítésével foglalkozik. Széles választékunkban megtalálhatók kiemelkedő minőségű Police, Armani, Givenchy, Prada, Gucci, Diesel, Pierre Cardin, Dolce &abbana és egyéb márkájú szemüvegek a leghíresebb divattervezőktől, divatházakból. Válogasson kedvére a kínálatból és érezze magát ön is a középpontban legdivatosabb napszemüvegeink egyikével!

Poroszló

Poroszló

A Tisza-tó kemping a Tisza-tó kapujában, Poroszlón található. A csodálatos szépségű természetvédelmi terület partján, ligetes parkban fekvő kemping várja az aktív pihenésre vágyókat. Lakókocsival vagy sátorral árnyas fák alá lehet letáborozni. A kemping területén faház (szerű) guruló bungalowk is várják a nyugodt pihenésre vágyókat.

Pünkösdfürdői Strand Budapest

Pünkösdfürdői Strand Budapest

A strandfürdő 1935-ben létesült a Duna partján, Hajós Alfréd tervei alapján. A rózsalugasok között levő három medence valamennyi korosztály részére fürdési, strandolási és kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Terebélyes fákkal borított zöld területe pihenést, felüdülést nyújt vendégei számára. A strand felújítása 2002-2003. évben történt. Minden medence vízforgató berendezéssel van ellátva. A felújítással élménymedencével, csúszdás gyermekmedencével és egy 25 személyes finn szaunával bővítettük szolgáltatásainkat.

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő Győr

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő Győr

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő Magyarország klórmentes fürdőinek egyike öt élményfürdővel, egy 64 és egy 38 méteres óriás csúszdával áll télen, nyáron a vendégek rendelkezésére. 40 élmény elem, sodrócsatornák, fekvőmasszázsok, gejzírek, vízköpők, masszírozó fúvókák, vízesések, barlangok teszik még élvezhetőbbé a kikapcsolódást. Nappal is varázslatos éjszakai hangulat a romantik medencében, vízibár. Külön játszóházas medence várja a kisgyerekeket.

Római Strandfürdő Budapest

Római Strandfürdő Budapest

1930-ban megalapították a Római Fürdő Rt-t. 1964-ben megnyílt az újjávarázsolt strand, mely a mai napig megőrizte akkor kialakított formáját. 2000-ben a strand három medencéjét korszerűsítették: a medencék szűrőforgatóval lettek ellátva. A strandmedence élménymedencévé alakult csúszdával, nyakzuhannyal és pezsgőztetővel, a gyermekmedence pedig jatszóparadicsommá vált.

Rózsa Fürdö Tótkomlós

Rózsa Fürdö Tótkomlós

Tótkomlós város szívében helyezkedik el a Dél-alföld legszebb rózsája: a Rózsa Fürdő, amely már 1942 óra közkedvelt és közismert fürdőhely, így a város egyik legfontosabb vonzereje. A hajdani fürdőt a 80-as évek végén majd 2002-ben újították fel. A Rózsa Fürdő szolgáltatásai 2002-ben kibővültek, minőségük javult a teljes körű rekonstrukció és épületbővítés eredményeként. A Széchenyi Terv keretében megvalósult beruházás egy olyan wellness strand megépítését célozta meg, amely főszezonban napi 1000 vendég fogadására és a vendégek egy tizedének gyógykezelésére is alkalmas. A ma Rózsa nem csak modern, de látványában is korszerű. A hangulatos, családi jelleget öltő létesítmény festői környezetben várja a Száraz-ér mindkét partján a pihenni, kikapcsolódni, szórakozni és gyógyulni vágyókat.

Tuti menü