Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Strand linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Borbála - Felfújható [2. oldal]
részletek »

Strand képes leírás: Borbála - Felfújható [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Borbála Fürdő Algyő

Borbála Fürdő Algyő

Fürdőnkben sportolni, pihenni, kikapcsolódni, regenerálódni lehet, melyhez modern külső megjelenés, és elragadó belső harmónia járul. Látogasson el Algyőre a Borbála Fürdőbe, és próbálja ki Magyarország legfiatalabb, és a Dél-alföld egyik legszebb fürdőjét.

Budapest Gyógyfürdői

Budapest Gyógyfürdői

Budapest Gyógyfürdőinek gyűjtőhelye. udapest Fürdőváros.Fővárosunk megtisztelő jelzője nem szokványos. A megnevezés jelző értékű, éppúgy, mint a rangos családok, közösségek számára odaítélt megkülönböztető cím, valaminek az értékelése s viselőjének a privilégiuma. A 'Budapest Fürdőváros' elnevezés hosszú folyamat következménye, a város természeti kincseinek rangra emelése.A forrásokat már ősidők óta szenthelynek kijáró tisztelet övezte.

Büki Gyógyfürdő (Vas)

Büki Gyógyfürdő (Vas)

A 14 hektáron fekvő négycsillagos gyógyfürdő igazi fürdő- és wellnesskomplexum, mely egész évben várja vendégeit. A fürdő konferenciaközponttal is rendelkezik, sőt háromcsillagos kemping is található mellette. A fürdő köré természetesen számos szálláshely, panzió, szálloda épült, valamint több tucat étterem, söröző és üzletek sokasága kínálja szolgáltatásait minden árkategóriában.

Bükkszéki Strand- és Gyógyfürdő

Bükkszéki Strand- és Gyógyfürdő

A település elsősorban idegenforgalmi nevezetesség. Gyógyító hatású vizét Salvus néven palackozzák. A gyógyvíz mind fürdő, mind ivókúra formájában alkalmas különböző betegségek gyógyítására. 39-40°C-os hévizével 2500-3000 fő egyidejű fogadására alkalmas strandfürdő üzemel. A vendégek számára rendelkezésre áll az ifjúsági tábor valamint számos fizetővendég-szolgálat.

BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési központ Zrt.

BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési központ Zrt.

A BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. feladata, hogy a tulajdonába apportált közmű társaságok üzleti tervezését, beruházási politikáját, szervezeti működését, humán-erőforrás gazdálkodását racionalizálja, a tulajdonosi érdekeket érvényesítse az anyavállalat és a vállalatcsoport teljes működési vertikumában. Ennek érdekében az anyavállalat fel kívánja használni a hazai és nemzetközi tapasztalatokat, a legjobb gyakorlatok átvételére törekszik, hogy a későbbiekben nemzetközi színvonalú hatékonyságot érhessen el.

Club Orfű

Club Orfű

Különleges szolgáltatásunk a romantikus tóparti esküvők szervezése, amelyeket az idilli szépségű, fűzfákkal szegélyezett félsziget mellett a tavat körülölelő 10 ha-os őspark bármely részén le tudunk bonyolítani.

Csepeli Strand Budapest

Csepeli Strand Budapest

Az 1930-as években a soroksári Duna-parton dunai strand működött. Később a Duna vízminőségének romlásával párhuzamosan mélyfúrásokat végeztek, ennek nyomán értékes összetételű ásványvíz tört fel. Erre alapozva 1961-re felépült a strandfürdő, amely a strand-, gyerek, és úszómedencék mellett termálmedencével is rendelkezik, így a festői környezetben lévő strand számos vendéget, köztük az idősebb korosztályt is vonzza. 2002-ben az úszó- és strandmedencét szűrőforgató berendezéssel láttuk el. A strandmedence komfortfokozó élményberendezések mellett hárompályás csúszdával működik. 2003-ra várhatóan átépül a gyermek- és a termálmedence.

Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő

Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő

A Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő az év minden napján nyitva tart. Széles körű gyógy- és wellness szolgáltatások várják a fürdővendégeket egész évben: infraszauna, finn szauna, masszázsterápia, szolárium, fedett és nyitott gyógymedencék. Nyáron hullám-, gyermek-, élmény-, és két úszómedencével valamint kétpályás ponyvacsúszdával várják a gyógyulni vagy szórakozni, pihenni vágyókat.

Csillaghegyi Strand Budapest

Csillaghegyi Strand Budapest

A Csillaghegyi Strandfürdő a főváros legrégebbi strandja. Az 1800-as évek második felétől már működött és 2000-ben nyerte el mai formáját. Sátortető alatt télen is üzemel. A strandfürdő a hegyoldalban lépcsőzetesen épült első szintjén az úszó- és strandmedence, feljebb a gyermekpancsoló és a napozóterület helyezkedik el. A langyos vizű strandfürdő mellett étterem is üzemel a több mint 90.000 nm parkosított területen. 2000-ben a strand- és a gyermekmedencét is vizszűrő-forgató berendezéssel látták el.

Hirdetés
Csitáry G. Emil Uszoda és Strand Székesfehérvár

Csitáry G. Emil Uszoda és Strand Székesfehérvár

Nyáron a csodálatos növényzettel rendelkező strand ad otthont a kánikula elől menekülőknek. Láthatóan gyermekközpontú létesítményünkben számos fajáték, gyermekmedence, homokozó és labdajátékokra alkalmas tér fogadja a látogatót. Az élelmezés legkülönbözőbb formáival lehet találkozni: a hagyományos büfé, a Beach Bár és a Kínai Étterem verseng a fogyasztókért a manapság ritkaságszámba menő mérsékelt árakon.

Csokonyavisonta fürdő

Csokonyavisonta fürdő

Csokonyavisontára érkező vendégeinket több szállás lehetőséggel várjuk. Szintén a Csokonyavisonta fürdő ajánlatában szerepelnek azok az apartman szobák, amik a vendégek teljes kényelmét elégítik ki. A szobákban hűtő, színes televízió és saját fürdőszoba segíti a kikapcsolódni vágyókat. A fürdőhöz közel kiskertes nyaralók bérelhetők egész éven át. A jó felszereltségű házak 2-6 fő elhelyezését biztosítják. Parkírozási lehetőség a nyaralóhoz tartozó belső udvaron

Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő

Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő

A Fő utca két oldalán lévő gyönyörű platánsor között elhaladva jutunk a város központjába. 300-nál is több platánfa szegélyezi a Fő utcát. A szomszédos Dob utcában, hatalmas ligetes területen fekszik a gyógyfürdő. A strandfürdő 50 m-es úszómedencével, télen sátorral fedett tanmedencével és termál ülőmedencével várja a vendégeit. Az uszodába látogatók nemcsak úszhatnak és vízilabdázhatnak, hanem a kondicionáló termet is igénybe vehetik. Az 1000 m mély termálkútból feltörő, közel 46 C-os vizet 1976-ban az Egészségügyi Minisztérium gyógyvízzé nyilvánította. A gyógyfürdőben reumatológiai szakrendelés is biztosított - akár orvosi vényre felírt módon, akár fizető vendégként. A karbonátos gyógyvíz ízületi, reumatikus, nőgyógyászati betegségek megelozésében vagy csupán az egészség megőrzésére is alkalmazható.

Egerszalók

Egerszalók

Európában páratlan természeti környezetben épült Gyógy- és Wellnessfürdő Egerszalókon, Egertől mindössze néhány km-re található. Sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásai révén egyedülálló a térségben.

Élményfürdő és csúszdapark Kecskemét

Élményfürdő és csúszdapark Kecskemét

Csúszdapark A száguldás szerelmeseinek óriási élményt biztosít a 6 pályás csúszda. Ikercsúszda, kamikaze, hidrocső, őrült folyó, feketelyuk, 12 méteres indítómagasságú csúszdapark. A csúszdák 1 és 2 személyes úszógumik használatával teszik élvezetesebbé a lecsúszást. A csúszdákat 12 évnél idősebbek vehetik igénybe, a fiatalabbak számára a gyermek medencénél található csúszdáknál nyilik ingyenes lehetőség a szórakozásra!

Esterházy strand Balatonfüred

Esterházy strand Balatonfüred

Balatonfüred reformkori hangulatban megújuló fürdőtelepének egyik legszebb eleme az Esterházy strand, amely kiválóan parkosított plázsról gyönyörű tihanyi panorámával, kedvező mederkialakításával várja a nyugodt, biztonságos pihenést kedvelő fürdővendégeket.

Eurostrand Camping Sarud

Eurostrand Camping Sarud

A Tisza-tó partján, Sarudon a szabadvízi stranddal egy területen helyezkedik el az Eurostrand és ifjúsági tábor egy nyugodt, fás, ligetes területen kialakítva, a pihenni vágyók számára. A strand területén lévő zöld- övezetben árnyas, ligetes réten tudunk szállást biztosítani igényesen felújított faházakban 4 ágyastól a 18 ágyasig. Kiváló lehetôség aktív pihenésre, akár családi nyaralásról, osztály- kirándulásról vagy kempinge- zésről van szó.

Felfújható matrac

Felfújható matrac

A felfújható matrac az idilli nyaralás elengedhetetlen eszköze. Napozáshoz, úszáshoz, sátorozáshoz, vagy csak egyszerűen pihenéshez. Ha Ön is így gondolja, látogasson el webshopunkba, ahol széles kínálat és magas minőségű ágyak várják Önt és családját! Várjuk leendő ügyfeleink között!

Tuti menü