Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fürdőkereső képes leírás - Strand.tlap.hu
részletek »

Fürdőkereső - Strand.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: strand.tlap.hu » Fürdőkereső
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alastminute.hu

Alastminute.hu

Szállás- és fürdőkereső (külföldi is).

Balaton tipp - Strandok

Balaton tipp - Strandok

Balaton strand Információk a balatoni strandokról, szabadstrandokról fürdési lehetőségekről, programokról és látnivalókról - Balatontipp Strandkalauz Korcsolya Jég Korcsolyázás

Budapest Gyógyfürdői

Budapest Gyógyfürdői

Budapest Gyógyfürdőinek gyűjtőhelye. udapest Fürdőváros.Fővárosunk megtisztelő jelzője nem szokványos. A megnevezés jelző értékű, éppúgy, mint a rangos családok, közösségek számára odaítélt megkülönböztető cím, valaminek az értékelése s viselőjének a privilégiuma. A 'Budapest Fürdőváros' elnevezés hosszú folyamat következménye, a város természeti kincseinek rangra emelése.A forrásokat már ősidők óta szenthelynek kijáró tisztelet övezte.

Strand.hu

Strand.hu

Strand.hu | 'Süss fel nap,fényes nap, kertek alatt a ludaid megfagynak' Strandkereső térképpel. Elsősorban Magyarország strandjait szeretnénk összegyüjteni, hogy mindenkinek segítségére legyen a nyári forroság könnyebb elviseléséhez. A külfödi strandok feltöltése már folyamatban van!

Strandok

Strandok

Itt a nyár és beköszöntött a strand szezon. Számos budapesti és vidéki strandok, élményfürdők strandolási lehetőségeit mutatja be ez a weboldal. Ha már a strandolásról beszélünk nem csak a hullámfürdőre az élménymedencére és a csúszdaparkra kell gondolnunk, hanem az uszodára és a gyógyfürdőkre is. Nyári szezonban természetesen a napozásé és a kinti medencéké a főszerep. Nagyobb aquaparkok nyáron és télen is egyaránt üzemelnek, fedett csúszdás és élménymedencével is rendelkeznek. A gyógyfürdők szintén nem csak a nyári szezonban üzemelnek valamint vannak olyan nagyobb uszodák is amik bár szabadtériek, de télire ezeket lefedik. Bár a nyár hiába a strandolásról szól, azért télen se keseredjünk el, de amíg tart a jó idő használjuk is ki!

Strandok, élményfürdők fórum

Strandok, élményfürdők fórum

Magyarország számos strandja és élményfürdője túl sok ahhoz, hogy mindegyiket megismerjék az érdeklődők. Az Utazás Fórum strandokról szóló témájában a tagok megbeszélik tapasztalataikat az egyes fürdőkkel kapcsolatban, így a látogatók már könnyebben, mások véleményére támaszkodva dönthetnek azok felkeresése mellett, vagy ha negatív tapasztalatokról számoltak be a fórumon, akkor választhatnak másik strandot.

Tuti menü